top of page
Introducing our law firm

Etablert i 1989.

Et av Bergens eldste næringsmeglerhus, fullspekket i kompetanse med det rikeste nettverket av solide aktører. 

Introduksjon av vårt meglerhus

Finanspartner Vest AS ble stiftet i 1989 og drev frem til 1995 med finansieringsrådgivning og bedriftsrådgivning. 

I 1995 fikk vi meglerbevilling og har siden den gang utelukkende drevet med Næringsmegling. 

Vi har i disse 25 årene opparbeidet oss en solid erfaring og har i dag en stor portefølje av faste kunder.  Vi har i dag 3 ansatte meglere og er godt rustet til  også å ta imot nye kunder.  De ansatte har høy akademisk utdanning og er godt kvalifisert til å ta på seg både enkle oppdrag og oppdrag som krever erfaring og forståelse.  Våre arbeidsområder er Kjøp, Salg, Utleie og Innleie av næringslokaler samt verdisetting av enkeltstående eiendom eller portefølje. Vi arbeider hurtig og seriøst og prioriterer hvert oppdrag høyt. 

Våre tjenesteområder

01.

Salg

Vi selger ikke eiendom, vi selger tillit. Tilliten du gir oss til at vi finner den beste veien for å sikre og gjennomføre din transaksjon. 

02.

Kjøp

Vi bistår våre kunder i søksoppdrag og kjøpsprosesser. Vi er godt orientert i markedet og har tilgang på en rikholdig portefølje av variert god eiendomsmasse.

03.

Leie

En by som Bergen, i stadig endring og utvidelse, betinger at noen er med og former prosessene. Vi er opptatt av aktivitet i lokaler og ryddige former for huseier og leietakere. Vi bistår i utleieoppdrag og gjennomfører også søksoppdrag for leietakere.

04.

Verdisetting/finansiering

Ta kontakt

There Is No Lawyer More Eloquent Than the Heart.

Sylvain Maréchal (1788)

Aktuelt fra 

Finanspartner Vest

bottom of page